Jaiak eta erromeriak, herri kirolen erakusketak, nekazaritza, abere eta artisautza azokak, eta bestelako kultur jarduerak tradizio sendoetako mundu aberats baten islada dira. Jatetxe eta sagardotegiek euskal gastronomiaren artea eskaintzen digute: Euskal Herriko produkturik onenak hartzen dituzte eta ahalik eta gutxien lantzen dituzte, jatorrizko zaporea bete-betean dastatzeko.
PRESIDENTZIAREN DEDIKAZIO PARTZIALA ETA ORDAINDUA
Dedikazioari buruzko iragarkia:...
GORBEIA INGURUETAKO PARTZUERGOAREN AKTIBO ETA PASIBOAK GORBEIALDEKO KUADRILLAREN ALDE LAGATZEA
Lagapenaren iragarkia:...
GORBEIALDEKO KUADRILLAREN ETA UDALEN ARTEKO HITZARMENA, ETXEKO ETA ANTZEKO HONDAKINAK BILDU ETA BAIMENDUTAKO TRATAMENDU-INSTALAZIOETARA GARRAIATZEKO ZERBITZUA ETA KOMUNITATEKO KONPOSTAJE-EREMUETAKO MANTENTZE ETA KONTROL-ZERBITZUA KUDEATZEKO AGINDUA BURUTZ
Kudeaketa-gomendioaren iragarkia:...