Jaiak eta erromeriak, herri kirolen erakusketak, nekazaritza, abere eta artisautza azokak, eta bestelako kultur jarduerak tradizio sendoetako mundu aberats baten islada dira. Jatetxe eta sagardotegiek euskal gastronomiaren artea eskaintzen digute: Euskal Herriko produkturik onenak hartzen dituzte eta ahalik eta gutxien lantzen dituzte, jatorrizko zaporea bete-betean dastatzeko.
MINTZALAGUNA: ZER DEN EZAGUTU NAHI?
Aurtengo mintzalagun taldeak martxan betean daude pasa den irailetik. Euskara praktikatzeko espazioak eskaintzen ditu egi...
GAZTE SORTZAILEAK egitasmoaren bi emanaldi, Gorbeialdean
Gasteizko Udalak urtero antolatzen duen beka-deialdia da Gazte Sortzaileak, honako helburuekin: ...
Gorbeialdeko Kuadrilla: administrazioan euskararen erabilera normalizatzeko plan estrategikoa 2023-2027
Gorbeialdeko Kuadrillaren Batzarrak, 2024ko azaroaren 21ean egindako batzarrean, administrazioan euskararen erabilera nor...