Jaiak eta erromeriak, herri kirolen erakusketak, nekazaritza, abere eta artisautza azokak, eta bestelako kultur jarduerak tradizio sendoetako mundu aberats baten islada dira. Jatetxe eta sagardotegiek euskal gastronomiaren artea eskaintzen digute: Euskal Herriko produkturik onenak hartzen dituzte eta ahalik eta gutxien lantzen dituzte, jatorrizko zaporea bete-betean dastatzeko.
Bigarren Ingurumen Buletina argitaratu da!
Lehen buletinak oso harrera positiboa izan ondoren, Gorbeialdeko Kuadrillako bigarren ingurumen buletina argitaratu dugu....
GORBEIALDEKO BERTSO-ABENTURA, apirilaren 4tik 6ra Espejon
Gorbeialdeko 2010 eta 2013 urteen artean jaiotako gaztetxoek oporraldian euskaraz jolastu eta bertsoez gozatzeko, inguru...
INGURUMEN BOLETINA ESTREINATUKO DUGU!
2024 urtetik aurrera, Gorbeialdeko Kuadrillak ingurumen-kontzientzia sustatzeko urrats esanguratsua egingo du, bere ingur...